Ingredienser 2 portioner:
2 laxfjärilar à 140 g
1 nypa salt
1 msk olivolja till stekning
100 g fetaost
2 dl gräddfil
1 msk färsk persilja, finhackad
1 krm grovmalen svartpeppar
1 nypa salt
Tillbehör:
grönsallad och tomat
kokt färskpotatis
Så här gör du:
Salta laxbitarna lätt. Stek dem i på medelhög värme i en stekpanna med lite olivolja i cirka 4–5 minuter på varje sida, tills laxen är genomstekt.
Mosa fetaosten med hjälp av en gaffel i botten av en rymlig bunke. Tillsätt gräddfil och färsk persilja. Rör om och smaka av med svartpeppar och salt.
Servera lax och gräddfilsås tillsammans med en enkel grönsallad och kokt färsk potatis.
Anana förmedlade till Marja. Receptet kommer från Ica-kuriren.
1 kommentar:
Det receptet låter inte så dumt! Får prövas på här i hemmet.
Kolla in min egna blogg där det finns massor av (bak) recept http://bakrecepten.se/
Skicka en kommentar